• Entretenimiento

5 fotos del sexy cura que se parece a Chris Hemsworth

  • Redacción
Oskar se convirtió en sacerdote a los 27 años, después de un largo viaje interior que comenzó al final de sus estudios.
.

Por medio de su cuenta de Instagram, Oskar comparte imágenes de cómo entrena y se ha convertido en un sexy sacerdote.

“Sacerdote en la Iglesia de Suecia con una gran pasión por el entrenamiento”, es como se describe el hombre en su cuenta de Instagram: @crossfitpriest.

Oskar se convirtió en sacerdote a los 27 años, después de un largo viaje interior que comenzó al final de sus estudios.

En una de sus piernas el sacerdote tiene tatuado el Salmo 23, que inicia diciendo: Jehová es mi pastor, nada me faltará”.

Con más de 70 mil seguidores en la red social, Oskar es un fenómeno en lnstagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Människor hetsar efter prestationer för att vi lärt oss att det är i våra framgångar som vårt värde ligger. Längtan efter att bli accepterad och älskad uppfylls genom att lyckas och vara lyckad. Och idealet som satts upp kan vi aldrig uppnå - så tolkar jag mycket av vår samtid - Som präst kommer den fantastiska uppgiften att få berätta för människor att: Du är redan accepterad! Du är redan älskad!... Oavsett vad du presterar har du redan ett okränkbart v kyrkan kallar vi det ”nåd”. Kan vi vila i den verkligheten så är vi ett stort steg närmare att fylla vår inre längtan med något som kan uppnås. — Lukasevangeliet 12:6-7 ”Säljs inte fem sparvar för två kopparslantar? Men ingen av dem är glömd av Gud. Och till och med hårstråna på ert huvud är räknade. Var inte rädda, ni är mer värda än aldrig så många sparvar.” — Du är värdefull! Och inget kan få dig att inte vara det #svenskakyrkan #nåd #grace

Una publicación compartida de Oskar (@crossfitpriest) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilka stormar befinner vi oss i? Vilka stormar är på väg? För mig har texten om hur Jesus vandrar ut på ett stormigt hav för att möta sina lärjungar kommit att bli en viktig påminnelse om att Gud kan nå oss även när det är som mörkast (Matt 14:22-33). - Där sitter lärjungarna mitt ute i stormen, i en båt. Och vi kan tänka oss vilka känslor de bar på; rädsla, panik, ensamhet. Så kommer Jesus gående mitt i stormen. Petrus tar steget ut ur båten, bland vågorna. Men till och med efter att ha sett Jesus börjar han tvivla, han vågar inte lita på att det går, att han klara av det…utan sjunker. Med ett förtvivlat rop vänder han sig till Jesus: ”Herre, hjälp mig”. Jesus sträcker ut sin hand, drar upp honom. - Det ger mig styrka att veta att hur mycket det än stormar i mitt liv så står jag inte ensam. Och när jag inte längre för egen kraft räcker till så finns det någon som drar upp mig, någon som alltid räcker till. En påminnelse om att vi inte står själva i de svårigheter som möter oss, hur ensamt det än kan kännas. — Psaltaren 121 Jag ser upp emot bergen: varifrån skall jag få hjälp? Hjälpen kommer från Herren, som har gjort himmel och jord. Han låter inte din fot slinta, han vakar ständigt över dina steg. Han sover aldrig, han vakar ständigt, han som beskyddar Israel. Herren bevarar dig, i hans skugga får du vandra, han gvid din sida. Solen skall inte skada dig om dagen, inte månen om natten. Herren bevarar dig från allt ont, från allt som hotar ditt liv. Herren skall bevara dig i livets alla skiften, nu och för evigt.

Una publicación compartida de Oskar (@crossfitpriest) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bara ben ben #legday #sumodeadlift #squat #lunges #garagegym #garagegymlife #garagegymathlete

Una publicación compartida de Oskar (@crossfitpriest) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Joh 13:34-35 ”Ett nytt bud ger jag er: att ni skall äls­ka varand­ra. Så som jag har äls­kat er skall också ni äls­ka varand­ra. Al­la skall förstå att ni är mi­na lärjung­ar om ni vi­sar varand­ra kärlek.” - Bibelvers som betyder mycket. Svårt att leva upp till alla gånger dock. Mycket av den kristna tron handlar just om kärlek och att älska varandra. Även om jag samtidigt upplever att ”gruppen” kristna för den sakens skull inte är bättre än andra på det. Samt att det även inom kyrkan kan variera mycket kring vad man anser det betyda att älska, och konsekvenserna av det...... Men de är väll det som också gör det hela lite mer spännande :) - Att det just är ett småkomplicerat ämne... Själv tänker jag att det inte har så mycket med känslor att göra. Utan där det står i relation till att vi alla är skapade till Guds avbild. Vilket gör något i mötet med människor, och hur jag bör försöka bemöta alla.... även de som jag känslomässigt inte tycker om... Dock mycket lättare sagt än gjort. —— #svenskakyrkan #kärlek

Una publicación compartida de Oskar (@crossfitpriest) el

Foto Instagram

Tags: 

Comentarios de Facebook: